Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>BS 4401-12:1979 Methods of test for meat and meat products Determination of starch content of meat products (reference method)
Sponsored link
sklademVydáno: 1979-02-28
BS 4401-12:1979 Methods of test for meat and meat products Determination of starch content of meat products (reference method)

BS 4401-12:1979

Methods of test for meat and meat products Determination of starch content of meat products (reference method)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4154 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 1 hodinu
415.40 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 24 hodin
1246.20 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4154 Kč
Označení normy:BS 4401-12:1979
Počet stran:12
Vydáno:1979-02-28
ISBN:0 580 10599 7
Status:Standard
Popis

BS 4401-12:1979


This standard BS 4401-12:1979 Methods of test for meat and meat products is classified in these ICS categories:
  • 67.120.10 Meat and meat products

This International Standard specifies a reference method for the determination of the starch content of meat products.


Digestion of test portion with alcoholic potassium hydroxide, addition of hydrochloric acid followed by titrimetric determination of the glucose formed. Applicable to products that do not contain added substances, other than starch, which yield reducing sugars on hydrolysis.