Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>BS 4401-16:1996 Methods of test for meat and meat products Determination of chloride content (potentiometric method)
Sponsored link
sklademVydáno: 1996-10-15
BS 4401-16:1996 Methods of test for meat and meat products Determination of chloride content (potentiometric method)

BS 4401-16:1996

Methods of test for meat and meat products Determination of chloride content (potentiometric method)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3906 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 1 hodinu
390.60 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 24 hodin
1171.80 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3906 Kč
Označení normy:BS 4401-16:1996
Počet stran:10
Vydáno:1996-10-15
ISBN:0 580 26069 0
Status:Standard
Popis

BS 4401-16:1996


This standard BS 4401-16:1996 Methods of test for meat and meat products is classified in these ICS categories:
  • 67.120.10 Meat and meat products

This part of ISO 1841 specifies a method for the determination of the chloride content of meat and meat products, including poultry, with sodium chloride contents equal to or greater than 0,25 % (m/m).