Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>BS 4401-18:1998 Methods of test for meat and meat products Determination of starch and glucose contents (enzymatic method)
Sponsored link
sklademVydáno: 1998-11-15
BS 4401-18:1998 Methods of test for meat and meat products Determination of starch and glucose contents (enzymatic method)

BS 4401-18:1998

Methods of test for meat and meat products Determination of starch and glucose contents (enzymatic method)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4898 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 1 hodinu
489.80 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 24 hodin
1469.40 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4898 Kč
Označení normy:BS 4401-18:1998
Počet stran:18
Vydáno:1998-11-15
ISBN:0 580 30574 0
Status:Standard
Popis

BS 4401-18:1998


This standard BS 4401-18:1998 Methods of test for meat and meat products is classified in these ICS categories:
  • 67.120.10 Meat and meat products

This International Standard specifies an enzymatic method for the determination of water-free starch content and glucose content of all kinds of meat and meat products, including poultry.

The method is suitable for the quantitative determination of starch and glucose contents down to levels of 0,30 % (m/m).

The method is not applicable for chemically modified starches or their derivatives.


Applicable to contents down to 0.30 per cent (m/m).