Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>BS 4401-5:1996 Methods of test for meat and meat products Determination of free fat content
Sponsored link
sklademVydáno: 1996-07-15
BS 4401-5:1996 Methods of test for meat and meat products Determination of free fat content

BS 4401-5:1996

Methods of test for meat and meat products Determination of free fat content

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3906 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 1 hodinu
390.60 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 24 hodin
1171.80 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3906 Kč
Označení normy:BS 4401-5:1996
Počet stran:10
Vydáno:1996-07-15
ISBN:0 580 26138 7
Status:Standard
Popis

BS 4401-5:1996


This standard BS 4401-5:1996 Methods of test for meat and meat products is classified in these ICS categories:
  • 67.120.10 Meat and meat products

This International Standard specifies a method for the determination of the free fat content of meat and meat products by means of extraction.