Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>BS 4401-9:1975 Methods of test for meat and meat products Measurement of pH
Sponsored link
sklademVydáno: 1976-01-30
BS 4401-9:1975 Methods of test for meat and meat products Measurement of pH

BS 4401-9:1975

Methods of test for meat and meat products Measurement of pH

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4154 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 1 hodinu
415.40 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 24 hodin
1246.20 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4154 Kč
Označení normy:BS 4401-9:1975
Počet stran:8
Vydáno:1976-01-30
ISBN:0 580 09310 7
Status:Standard
Popis

BS 4401-9:1975


This standard BS 4401-9:1975 Methods of test for meat and meat products is classified in these ICS categories:
  • 67.120.10 Meat and meat products

This International Standard specifies a reference method for measuring the pH of meat and meat products.

Two procedures are given: clause 8 describes the procedure for products which can be homogenized, and clause 9 the procedure for products which cannot be homogenized, for the purposes of the investigation.