Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.
Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.
Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>
BS 4585-6:1992 Methods of test for spices and condiments Determination of non-volatile ether extract sklademVydáno: 1992-09-15
BS 4585-6:1992
Methods of test for spices and condiments Determination of non-volatile ether extract
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4154 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normyna 1 hodinu
415.40 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normyna 24 hodin
1246.20 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4154 Kč
Označení normy: | BS 4585-6:1992 |
Počet stran: | 8 |
Vydáno: | 1992-09-15 |
ISBN: | 0 580 21080 4 |
Status: | Standard |
Popis
BS 4585-6:1992
This standard BS 4585-6:1992 Methods of test for spices and condiments is classified in these ICS categories:
- 67.220.10 Spices and condiments
This Part of BS 4585 describes a method for the determination of the non-volatile ether extract of spices and condiments.
For the calculation, the moisture content of the material is determined in accordance with BS 4585-2.