Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.
Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.
Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>
BS 5752-2:1984 Methods of test for coffee and coffee products Green coffee: determination of moisture content (routine method) sklademVydáno: 1984-09-28
BS 5752-2:1984
Methods of test for coffee and coffee products Green coffee: determination of moisture content (routine method)
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4154 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normyna 1 hodinu
415.40 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normyna 24 hodin
1246.20 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4154 Kč
Označení normy: | BS 5752-2:1984 |
Počet stran: | 8 |
Vydáno: | 1984-09-28 |
ISBN: | 0 580 14014 8 |
Status: | Standard |
Popis
BS 5752-2:1984
This standard BS 5752-2:1984 Methods of test for coffee and coffee products is classified in these ICS categories:
- 67.140.20 Coffee and coffee substitutes
This International Standard specifies a routine method for the determination of the moisture content of green coffee.
Covers the loss in mass of the unground product dried in two stages at 130°C.