Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>BS 5929-4:1986 Methods for sensory analysis of food Flavour profile methods
Sponsored link
sklademVydáno: 1986-07-31
BS 5929-4:1986 Methods for sensory analysis of food Flavour profile methods

BS 5929-4:1986

Methods for sensory analysis of food Flavour profile methods

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4154 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 1 hodinu
415.40 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 24 hodin
1246.20 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4154 Kč
Označení normy:BS 5929-4:1986
Počet stran:10
Vydáno:1986-07-31
ISBN:0 580 15218 9
Status:Standard
Popis

BS 5929-4:1986


This standard BS 5929-4:1986 Methods for sensory analysis of food is classified in these ICS categories:
  • 67.240 Sensory analysis

This International Standard describes a family of methods for describing and assessing the flavour of food products by qualified and trained assessors.

The methods are used

  1. in the development, modification or improvement of food products;
  2. in characterizing the differences between products;
  3. in quality control;
  4. to provide sensory data for the interpretation of instrumental data;
  5. to provide a permanent record of the attributes of a pro-duct;
  6. to monitor changes in a product during storage.

Procedures for describing and assessing flavours reproducibly using the identity and intensity of individual attributes.