Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>BS 684-1.13:1976 Methods of analysis of fats and fatty oils. Physical methods Determination of cooling curve
Sponsored link
sklademVydáno: 1976-10-29
BS 684-1.13:1976 Methods of analysis of fats and fatty oils. Physical methods Determination of cooling curve

BS 684-1.13:1976

Methods of analysis of fats and fatty oils. Physical methods Determination of cooling curve

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4154 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 1 hodinu
415.40 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 24 hodin
1246.20 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4154 Kč
Označení normy:BS 684-1.13:1976
Počet stran:10
Vydáno:1976-10-29
ISBN:0 580 09495 2
Status:Standard
Popis

BS 684-1.13:1976


This standard BS 684-1.13:1976 Methods of analysis of fats and fatty oils. Physical methods is classified in these ICS categories:
  • 67.200.10 Animal and vegetable fats and oils

This Section describes two methods for the determination of the cooling curve of cocoa butter and similar fats. Method 1 describes a procedure requiring a sample of at least 80 g and is preferred. Method 2 requires a sample of only 15 g and describes a procedure that may be used when there is insufficient sample available for method 1. The results of these two procedures are not interchangeable.