Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>BS 684-1.17:1998 Methods of analysis of fats and fatty oils. Physical methods Flashpoint limit test using Pensky-Martens closed-cup flash tester
Sponsored link
sklademVydáno: 1998-09-15
BS 684-1.17:1998 Methods of analysis of fats and fatty oils. Physical methods Flashpoint limit test using Pensky-Martens closed-cup flash tester

BS 684-1.17:1998

Methods of analysis of fats and fatty oils. Physical methods Flashpoint limit test using Pensky-Martens closed-cup flash tester

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4154 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 1 hodinu
415.40 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 24 hodin
1246.20 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4154 Kč
Označení normy:BS 684-1.17:1998
Počet stran:10
Vydáno:1998-09-15
ISBN:0 580 30210 5
Status:Standard
Popis

BS 684-1.17:1998


This standard BS 684-1.17:1998 Methods of analysis of fats and fatty oils. Physical methods is classified in these ICS categories:
  • 67.200.10 Animal and vegetable fats and oils

This International Standard specifies a method to determine whether a sample of oil or fat at a given temperature will flash when a test flame is applied to the sample under specified conditions.

It is applicable to animal, vegetable and marine fats and oils. The fats and oils may or may not contain small amounts of volatile inflammable solvents.