Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>BS 684-1.7:1976 Methods of analysis of fats and fatty oils. Physical methods Determination of surface-drying time
Sponsored link
sklademVydáno: 1976-10-29
BS 684-1.7:1976 Methods of analysis of fats and fatty oils. Physical methods Determination of surface-drying time

BS 684-1.7:1976

Methods of analysis of fats and fatty oils. Physical methods Determination of surface-drying time

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4154 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 1 hodinu
415.40 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 24 hodin
1246.20 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4154 Kč
Označení normy:BS 684-1.7:1976
Počet stran:8
Vydáno:1976-10-29
ISBN:0 580 09135 X
Status:Standard
Popis

BS 684-1.7:1976


This standard BS 684-1.7:1976 Methods of analysis of fats and fatty oils. Physical methods is classified in these ICS categories:
  • 67.200.10 Animal and vegetable fats and oils

This Section describes a method for determining the surface-drying characteristics of a film of oil and is similar to that described in BS 3900-C2.

The method may be carried out either as a “go/no go” test by determining the surface-drying state after a specified time to assess compliance with a particular requirement, or by determining the surface-drying state at suitable intervals until the surface-drying time is obtained.