Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>BS 7087-1:1995 Herbs and spices ready for food use Specification for black and white pepper (whole and ground)
Sponsored link
sklademVydáno: 1995-06-15
BS 7087-1:1995 Herbs and spices ready for food use Specification for black and white pepper (whole and ground)

BS 7087-1:1995

Herbs and spices ready for food use Specification for black and white pepper (whole and ground)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4154 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 1 hodinu
415.40 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 24 hodin
1246.20 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4154 Kč
Označení normy:BS 7087-1:1995
Počet stran:12
Vydáno:1995-06-15
ISBN:0 580 24223 4
Status:Standard
Popis

BS 7087-1:1995


This standard BS 7087-1:1995 Herbs and spices ready for food use is classified in these ICS categories:
  • 67.220.10 Spices and condiments

This Part of BS 7087 specifies requirements for whole, black and white pepper (see Annex A), derived from the dried berries of the vine Piper nigrum Linnaeus, and prepared for food use.

This Part of BS 7087 also specifies requirements for ground pepper, derived from whole, black and white pepper conforming to this standard.

This standard does not apply to green peppercorns.

Additional information on further requirements that may be specified in purchase contracts is given in Annex D.