Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>BS 7087-17:1993 Herbs and spices ready for food use Specification for chillies (whole and ground)
Sponsored link
sklademVydáno: 1993-02-15
BS 7087-17:1993 Herbs and spices ready for food use Specification for chillies (whole and ground)

BS 7087-17:1993

Herbs and spices ready for food use Specification for chillies (whole and ground)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4154 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 1 hodinu
415.40 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 24 hodin
1246.20 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4154 Kč
Označení normy:BS 7087-17:1993
Počet stran:12
Vydáno:1993-02-15
ISBN:0 580 21554 7
Status:Standard
Popis

BS 7087-17:1993


This standard BS 7087-17:1993 Herbs and spices ready for food use is classified in these ICS categories:
  • 67.220.10 Spices and condiments

This Part of BS 7087 specifies requirements for dried whole chillies, ground chilli (alternatively spelt chillie) powder and cayenne derived from the Capsicum species C. annuum L. and C. frutescens L. and associated species C. Chinese, C. pubescens and C. pendulum. It does not apply to “Chili powder” (see A.2).

Additional information on further requirements that may be specified in purchase contracts is given in Annex C.