Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>BS 7087-20:1995 Herbs and spices ready for food use Specification for dried parsley (cut, rubbed and ground)
Sponsored link
sklademVydáno: 1995-02-15
BS 7087-20:1995 Herbs and spices ready for food use Specification for dried parsley (cut, rubbed and ground)

BS 7087-20:1995

Herbs and spices ready for food use Specification for dried parsley (cut, rubbed and ground)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4154 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 1 hodinu
415.40 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 24 hodin
1246.20 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4154 Kč
Označení normy:BS 7087-20:1995
Počet stran:10
Vydáno:1995-02-15
ISBN:0 580 23539 4
Status:Standard
Popis

BS 7087-20:1995


This standard BS 7087-20:1995 Herbs and spices ready for food use is classified in these ICS categories:
  • 67.220.10 Spices and condiments

This Part of BS 7087 specifies requirements for dried, cut or rubbed parsley processed for food use, and derived from the herbaceous plant of the Umbelliferae (Apiaceae) family of the species Petroselinum crispum (Miller) Lyman & A.W. Hill, synonyms: Petroselinum hortense, Petroselinum sativum (Hoffm.), formerly Apium petroselinum L. or subspecies thereof.

This Part of BS 7087 also specifies requirements for ground parsley derived from parsley conforming to this standard.

Additional information on further requirements that may be specified in purchase contracts is given in Annex C.