Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.
Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.
Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>
BS 770-8:1987 Methods for chemical analysis of cheese Determination of nitrogen content (reference method) sklademVydáno: 1987-01-30
BS 770-8:1987
Methods for chemical analysis of cheese Determination of nitrogen content (reference method)
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4154 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normyna 1 hodinu
415.40 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normyna 24 hodin
1246.20 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4154 Kč
Označení normy: | BS 770-8:1987 |
Počet stran: | 8 |
Vydáno: | 1987-01-30 |
ISBN: | 0 580 15683 4 |
Status: | Standard |
Popis
BS 770-8:1987
This standard BS 770-8:1987 Methods for chemical analysis of cheese is classified in these ICS categories:
This Part of BS 770 describes a reference method for the determination of nitrogen in cheese and processed cheese of all types.
NOTE The titles of the publications referred to in this standard are listed on inside back cover.
Includes processed cheeses.