Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.
Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.
Cena s DPH / bez DPH
ne, bez
Česká Republika Slovensko Germany Austria Belgium Bulgaria Croatia Cyprus Denmark Estonia Finland France Greece Hungary Ireland Italy Latvia Lithuania Luxembourg Malta Netherlands Poland Portugal Romania Slovenia Spain Sweden
Hlavní stránka >
BS EN 13188:2000 Vinegar. Product made from liquids of agricultural origin. Definitions, requirements, marking skladem Vydáno: 2000-10-15
BS EN 13188:2000 Vinegar. Product made from liquids of agricultural origin. Definitions, requirements, marking
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4154 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy na 1 hodinu
415.40 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy na 24 hodin
1246.20 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4154 Kč
Označení normy: BS EN 13188:2000 Počet stran: 10 Vydáno: 2000-10-15 ISBN: 0 580 36064 4 Status: Standard
Popis
BS EN 13188:2000 This standard BS EN 13188:2000 Vinegar. Product made from liquids of agricultural origin. Definitions, requirements, marking is classified in these ICS categories:
67.220.20 Food additives 01.040.67 Food technology (Vocabularies) 67.220.10 Spices and condiments This European standard specifies definitions, requirements and marking for vinegar (product made from liquids of agricultural origin).
Technické normy a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko "Ano, souhlasím".
Zamítnout vše Ano, souhlasím Podrobné nastavení s vysvětlením zde
Soukromí