Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>BS EN 13585:2002 Foodstuffs. Determination of fumonisins B1 and B2 in maize. HPLC method with solid phase extraction clean-up
Sponsored link
sklademVydáno: 2002-03-04
BS EN 13585:2002 Foodstuffs. Determination of fumonisins B1 and B2 in maize. HPLC method with solid phase extraction clean-up

BS EN 13585:2002

Foodstuffs. Determination of fumonisins B1 and B2 in maize. HPLC method with solid phase extraction clean-up

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4898 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 1 hodinu
489.80 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 24 hodin
1469.40 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4898 Kč
Označení normy:BS EN 13585:2002
Počet stran:18
Vydáno:2002-03-04
ISBN:0 580 39204 X
Status:Standard
Popis

BS EN 13585:2002


This standard BS EN 13585:2002 Foodstuffs. Determination of fumonisins B1 and B2 in maize. HPLC method with solid phase extraction clean-up is classified in these ICS categories:
  • 67.060 Cereals, pulses and derived products
This European Standard specifies a method for the determination of fumonisin B1 (FB1) and fumonisin B2 (FB2) in maize using high performance liquid chromatography (HPLC). The method has been successfully validated in an interlaboratory study according to AOAC Guidelines for Collaborative Studies [1] on maize containing 405 µg/kg to 6732 mg/kg fumonisin B1 and 152 mg/kg to 2619 mg/kg fumonisin B2. The method works well with maize or minimally processed maize (e.g. fresh, dried and milled maize), but does not provide reliable results with most maize-based processed products.