Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>BS EN 15587:2018 Cereal and cereal products. Determination of Besatz in wheat (<i>Triticum</i> <i>aestivum</i> <i>L</i>.), durum wheat (<i>Triticum</i> <i>durum</i> <i>Desf</i>.), rye (<i>Secale</i> <i>cereale</i> <i>L</i>.),triticale (<i>Triticosecale</i> <i>Wittmack</i> <i>spp</i>) and feed barley (<i>Hordeum</i> <i>vulgare</i> <i>L</i>.)
sklademVydáno: 2019-01-14
BS EN 15587:2018 Cereal and cereal products. Determination of Besatz in wheat (<i>Triticum</i> <i>aestivum</i> <i>L</i>.), durum wheat (<i>Triticum</i> <i>durum</i> <i>Desf</i>.), rye (<i>Secale</i> <i>cereale</i> <i>L</i>.),triticale (<i>Triticosecale</i> <i>Wittmack</i> <i>spp</i>) and feed barley (<i>Hordeum</i> <i>vulgare</i> <i>L</i>.)

BS EN 15587:2018

Cereal and cereal products. Determination of Besatz in wheat (<i>Triticum</i> <i>aestivum</i> <i>L</i>.), durum wheat (<i>Triticum</i> <i>durum</i> <i>Desf</i>.), rye (<i>Secale</i> <i>cereale</i> <i>L</i>.),triticale (<i>Triticosecale</i> <i>Wittmack</i> <i>spp</i>) and feed barley (<i>Hordeum</i> <i>vulgare</i> <i>L</i>.)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6240 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 1 hodinu
624.00 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 24 hodin
1872.00 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6240 Kč
Označení normy:BS EN 15587:2018
Počet stran:32
Vydáno:2019-01-14
ISBN:978 0 580 88973 8
Status:Standard
Popis

BS EN 15587:2018


This standard BS EN 15587:2018 Cereal and cereal products. Determination of Besatz in wheat (Triticum aestivum L.), durum wheat (Triticum durum Desf.), rye (Secale cereale L.),triticale (Triticosecale Wittmack spp) and feed barley (Hordeum vulgare L.) is classified in these ICS categories:
  • 67.060 Cereals, pulses and derived products
This European Standard specifies the term Besatz (impurities) and describes methods for the determination of its components. The term Besatz is used as a parameter for certain quality aspects in common wheat (Triticum aestivum L.), durum wheat (Triticum durum Desf.), rye (Secale cereale L.), triticale (Triticosecale Wittmack spp) and feed barley (Hordeum vulgare L.).