Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>BS EN 16155:2012 Foodstuffs. Determination of sucralose. High performance liquid chromatographic method
Sponsored link
sklademVydáno: 2012-04-30
BS EN 16155:2012 Foodstuffs. Determination of sucralose. High performance liquid chromatographic method

BS EN 16155:2012

Foodstuffs. Determination of sucralose. High performance liquid chromatographic method

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4898 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 1 hodinu
489.80 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 24 hodin
1469.40 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4898 Kč
Označení normy:BS EN 16155:2012
Počet stran:16
Vydáno:2012-04-30
ISBN:978 0 580 72441 1
Status:Standard
Popis

BS EN 16155:2012


This standard BS EN 16155:2012 Foodstuffs. Determination of sucralose. High performance liquid chromatographic method is classified in these ICS categories:
  • 67.050 General methods of tests and analysis for food products
This European Standard specifies a method for the determination of sucralose in foodstuffs by high performance liquid chromatography (HPLC) by means of elution from a reversed-phased (RP) column using aqueous methanol, followed by RI detection [1]. This method has been validated in an inter-laboratory study via the analysis of sucralose (from 83 mg/kg to 737 mg/kg) in spiked samples of ketchup, mayonnaise, biscuits, yoghurt, instant beverage powder and sweets. For further information on the validation results, see Annex A.