Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>BS EN 16466-1:2024 Food authenticity Isotopic analysis of acetic acid and water in vinegar <sup>2</sup>H-NMR analysis of acetic acid
Sponsored link
sklademVydáno: 2024-11-20

BS EN 16466-1:2024

Food authenticity Isotopic analysis of acetic acid and water in vinegar <sup>2</sup>H-NMR analysis of acetic acid

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4898 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 1 hodinu
489.80 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 24 hodin
1469.40 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4898 Kč
Označení normy:BS EN 16466-1:2024
Počet stran:18
Vydáno:2024-11-20
ISBN:978 0 539 25947 6
Status:Standard
Popis

BS EN 16466-1:2024


This standard BS EN 16466-1:2024 Food authenticity Isotopic analysis of acetic acid and water in vinegar is classified in these ICS categories:
  • 67.220.10 Spices and condiments
This document specifies an isotopic method to control the authenticity of vinegar and food containing vinegar as an ingredient (for example Aceto Balsamico di Modena), with a density below 1,28 g/cm3. This method is applicable on acetic acid of vinegar (from wine, cider, agricultural alcohol, etc.) in order to characterize the botanical origin of acetic acid and to detect adulterations of vinegar using synthetic acetic acid or acetic acid from a non-allowed origin (together with the method described in EN 16466 2). The isotopic analysis of the extracted acetic acid by 2H-NMR is based on a similar method already normalized for wine analysis[10].