Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>BS EN 16852:2017 Foodstuffs. Determination of ethyl carbamate in stone fruit spirits, fruit marc spirits and other spirit drinks. GC-MS method
Sponsored link
sklademVydáno: 2017-08-04
BS EN 16852:2017 Foodstuffs. Determination of ethyl carbamate in stone fruit spirits, fruit marc spirits and other spirit drinks. GC-MS method

BS EN 16852:2017

Foodstuffs. Determination of ethyl carbamate in stone fruit spirits, fruit marc spirits and other spirit drinks. GC-MS method

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4898 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 1 hodinu
489.80 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 24 hodin
1469.40 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4898 Kč
Označení normy:BS EN 16852:2017
Počet stran:20
Vydáno:2017-08-04
ISBN:978 0 580 80859 3
Status:Standard
Popis

BS EN 16852:2017


This standard BS EN 16852:2017 Foodstuffs. Determination of ethyl carbamate in stone fruit spirits, fruit marc spirits and other spirit drinks. GC-MS method is classified in these ICS categories:
  • 67.160.10 Alcoholic beverages
This European Standard specifies a gas chromatographic method using mass spectrometric detection for the determination of ethyl carbamate (EC) in stone fruit spirits, fruit marc spirits and other spirit drinks. The method has been validated in an interlaboratory study for stone fruit spirits and fruit liqueurs, at levels ranging from 0,253 mg/l to 1,11 mg/l. However, linearity of the instrument response was proven for the concentration ranges 0,10 mg/l to 4,0 mg/l (simplified method) and 0,025 mg/l to 3,0 mg/l (procedure including sample clean-up), respectively.