Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.
Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.
Cena s DPH / bez DPH
ne, bez
Česká Republika Slovensko Germany Austria Belgium Bulgaria Croatia Cyprus Denmark Estonia Finland France Greece Hungary Ireland Italy Latvia Lithuania Luxembourg Malta Netherlands Poland Portugal Romania Slovenia Spain Sweden
Hlavní stránka >
BS EN 203-2-10:2007 Gas heated catering equipment Specific requirements. Chargrills skladem Vydáno: 2007-05-31
BS EN 203-2-10:2007 Gas heated catering equipment Specific requirements. Chargrills
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4154 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy na 1 hodinu
415.40 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy na 24 hodin
1246.20 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4154 Kč
Označení normy: BS EN 203-2-10:2007 Počet stran: 12 Vydáno: 2007-05-31 ISBN: 978 0 580 50655 0 Status: Standard
Popis
BS EN 203-2-10:2007 This standard BS EN 203-2-10:2007 Gas heated catering equipment is classified in these ICS categories:
97.040.20 Cooking ranges, working tables, ovens and similar appliances This European Standard defines the requirements for the construction and operation relating to safety and the rational use of energy of chargrills. It also sets out the technique used in the tests that check the characteristics.
Technické normy a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko "Ano, souhlasím".
Zamítnout vše Ano, souhlasím Podrobné nastavení s vysvětlením zde
Soukromí