Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>BS EN 203-2-3:2014 Gas heated catering equipment Specific requirements. Boiling pans
Sponsored link
sklademVydáno: 2015-01-31
BS EN 203-2-3:2014 Gas heated catering equipment Specific requirements. Boiling pans

BS EN 203-2-3:2014

Gas heated catering equipment Specific requirements. Boiling pans

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6656 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 1 hodinu
665.60 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 24 hodin
1996.80 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6656 Kč
Označení normy:BS EN 203-2-3:2014
Počet stran:30
Vydáno:2015-01-31
ISBN:978 0 580 82213 1
Status:Standard
Popis

BS EN 203-2-3:2014


This standard BS EN 203-2-3:2014 Gas heated catering equipment is classified in these ICS categories:
  • 97.040.20 Cooking ranges, working tables, ovens and similar appliances

Scope is applicable with the following addition:

This European Standard specifies the test methods and requirements for the construction and operating characteristics relating to the safety, rational use of energy and marking, of commercial gas heated boiling pans.