Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>BS EN 4855-01:2020 Aerospace series. ECO efficiency of catering equipment General conditions
Sponsored link
sklademVydáno: 2020-02-24
BS EN 4855-01:2020 Aerospace series. ECO efficiency of catering equipment General conditions

BS EN 4855-01:2020

Aerospace series. ECO efficiency of catering equipment General conditions

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4898 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 1 hodinu
489.80 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 24 hodin
1469.40 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4898 Kč
Označení normy:BS EN 4855-01:2020
Počet stran:16
Vydáno:2020-02-24
ISBN:978 0 539 02369 5
Status:Standard
Popis

BS EN 4855-01:2020


This standard BS EN 4855-01:2020 Aerospace series. ECO efficiency of catering equipment is classified in these ICS categories:
  • 49.020 Aircraft and space vehicles in general
  • 67.250 Materials and articles in contact with foodstuffs

This document defines the test procedures and calculations to determine the ECO efficiency of the following catering equipment installed in an aircraft:

  • Chilling equipment (with freeze function);

  • Ovens (steam and convection ovens);

  • Beverage makers (coffee maker, water heater).

Based on the results it will be possible to derive the energy consumption index and a performance index of the considered equipment type. The two index values represent the ECO efficiency.