Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>BS EN ISO 11213:1995 Modified starch. Determination of acetyl content. Enzymatic method
Sponsored link
sklademVydáno: 1995-06-15
BS EN ISO 11213:1995 Modified starch. Determination of acetyl content. Enzymatic method

BS EN ISO 11213:1995

Modified starch. Determination of acetyl content. Enzymatic method

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4154 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 1 hodinu
415.40 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 24 hodin
1246.20 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4154 Kč
Označení normy:BS EN ISO 11213:1995
Počet stran:14
Vydáno:1995-06-15
ISBN:0 580 24179 3
Status:Standard
Popis

BS EN ISO 11213:1995


This standard BS EN ISO 11213:1995 Modified starch. Determination of acetyl content. Enzymatic method is classified in these ICS categories:
  • 67.180.20 Starch and derived products

This International Standard specifies an enzymatic method for the determination of the acetyl content of modified starch, both granular and soluble in cold water. Total and free acetyl contents are determined and the bound acetyl content is calculated.

The method is suitable for determining acetyl contents up to 2 % (m/m).