Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>BS EN ISO 11747:2012+A1:2018 Rice. Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking
Sponsored link
sklademVydáno: 2018-04-30
BS EN ISO 11747:2012+A1:2018 Rice. Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking

BS EN ISO 11747:2012+A1:2018

Rice. Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4898 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 1 hodinu
489.80 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 24 hodin
1469.40 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4898 Kč
Označení normy:BS EN ISO 11747:2012+A1:2018
Počet stran:18
Vydáno:2018-04-30
ISBN:978 0 580 94854 1
Status:Standard
Popis

BS EN ISO 11747:2012+A1:2018


This standard BS EN ISO 11747:2012+A1:2018 Rice. Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking is classified in these ICS categories:
  • 67.060 Cereals, pulses and derived products

This International Standard specifies a method for the determination of resistance to extrusion of milled rice kernels, parboiled or not parboiled, after cooking under specified conditions.