Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>BS EN ISO 17715:2014 Flour from wheat (Triticum aestivum L.). Amperometric method for starch damage measurement
Sponsored link
sklademVydáno: 2015-01-31
BS EN ISO 17715:2014 Flour from wheat (Triticum aestivum L.). Amperometric method for starch damage measurement

BS EN ISO 17715:2014

Flour from wheat (Triticum aestivum L.). Amperometric method for starch damage measurement

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4898 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 1 hodinu
489.80 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 24 hodin
1469.40 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4898 Kč
Označení normy:BS EN ISO 17715:2014
Počet stran:22
Vydáno:2015-01-31
ISBN:978 0 580 86714 9
Status:Standard
Popis

BS EN ISO 17715:2014


This standard BS EN ISO 17715:2014 Flour from wheat (Triticum aestivum L.). Amperometric method for starch damage measurement is classified in these ICS categories:
  • 67.060 Cereals, pulses and derived products

This International Standard specifies the determination of the damage to starch using an amperometric method.

It is applicable to all flour samples from industrial or laboratory milling of wheat (Triticum aestivum L.).

NOTE 1 Wheat can be milled in the laboratory according to the methods described in ISO 27971[9] or in BIPEA guidance document BY.102.D.9302.[10]

NOTE 2 In the absence of validity studies, the results on semi-wholemeal or wholemeal flour, although able to meet the conditions of repeatability given in Clause 9, require careful interpretation.