Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.
Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.
Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>
BS EN ISO 24223:2021 Cheese. Guidance on sample preparation for physical and chemical testing sklademVydáno: 2022-01-04
BS EN ISO 24223:2021
Cheese. Guidance on sample preparation for physical and chemical testing
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4898 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normyna 1 hodinu
489.80 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normyna 24 hodin
1469.40 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4898 Kč
Označení normy: | BS EN ISO 24223:2021 |
Počet stran: | 16 |
Vydáno: | 2022-01-04 |
ISBN: | 978 0 539 14615 8 |
Status: | Standard |
Popis
BS EN ISO 24223:2021
This standard BS EN ISO 24223:2021 Cheese. Guidance on sample preparation for physical and chemical testing is classified in these ICS categories:
The delivered ISO International Standard gives guidelines for the preparation of cheese samples for physical and chemical testing.