Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>BS EN ISO 27971:2023 Cereals and cereal products. Common wheat (Triticum aestivum L.). Determination of Alveograph properties of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology
Sponsored link
sklademVydáno: 2023-07-12
BS EN ISO 27971:2023 Cereals and cereal products. Common wheat (Triticum aestivum L.). Determination of Alveograph properties of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology

BS EN ISO 27971:2023

Cereals and cereal products. Common wheat (Triticum aestivum L.). Determination of Alveograph properties of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
9486 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 1 hodinu
948.60 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 24 hodin
2845.80 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
9486 Kč
Označení normy:BS EN ISO 27971:2023
Počet stran:66
Vydáno:2023-07-12
ISBN:978 0 539 17073 3
Status:Standard
Popis

BS EN ISO 27971:2023


This standard BS EN ISO 27971:2023 Cereals and cereal products. Common wheat (Triticum aestivum L.). Determination of Alveograph properties of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology is classified in these ICS categories:
  • 67.060 Cereals, pulses and derived products