Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>BS EN ISO 5555:2002+A1:2014 Animal and vegetable fats and oils. Sampling
Sponsored link
sklademVydáno: 2014-10-31
BS EN ISO 5555:2002+A1:2014 Animal and vegetable fats and oils. Sampling

BS EN ISO 5555:2002+A1:2014

Animal and vegetable fats and oils. Sampling

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
7564 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 1 hodinu
756.40 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 24 hodin
2269.20 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
7564 Kč
Označení normy:BS EN ISO 5555:2002+A1:2014
Počet stran:36
Vydáno:2014-10-31
ISBN:978 0 580 82310 7
Status:Standard
Popis

BS EN ISO 5555:2002+A1:2014


This standard BS EN ISO 5555:2002+A1:2014 Animal and vegetable fats and oils. Sampling is classified in these ICS categories:
  • 67.200.10 Animal and vegetable fats and oils

This International Standard describes methods of sampling crude or processed animal and vegetable fats and oils (referred to as fats hereafter), whatever the origin and whether liquid or solid. It also describes the apparatus used for this process.

NOTE

Methods of sampling milk and milk products, including milk fats, are specified in ISO 707 .