Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>BS EN ISO 662:2016 Animal and vegetable fats and oils. Determination of moisture and volatile matter content
Sponsored link
sklademVydáno: 2016-05-31
BS EN ISO 662:2016 Animal and vegetable fats and oils. Determination of moisture and volatile matter content

BS EN ISO 662:2016

Animal and vegetable fats and oils. Determination of moisture and volatile matter content

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4898 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 1 hodinu
489.80 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 24 hodin
1469.40 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4898 Kč
Označení normy:BS EN ISO 662:2016
Počet stran:16
Vydáno:2016-05-31
ISBN:978 0 580 91530 7
Status:Standard
Popis

BS EN ISO 662:2016


This standard BS EN ISO 662:2016 Animal and vegetable fats and oils. Determination of moisture and volatile matter content is classified in these ICS categories:
  • 67.200.10 Animal and vegetable fats and oils

This International Standard specifies two methods for the determination, by drying, of the moisture and volatile matter content of animal or vegetable fats and oils:

  • method A, using a sand bath or hotplate;

  • method B, using a drying oven.

Method A is applicable to all fats and oils.

Method B is applicable only to non-drying fats and oils with an acid value less than 4. Under no circumstances are lauric oils be analysed by this method.

Milk and milk products (or fat obtained from milk and milk products) are excluded from the Scope of this International Standard.