Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>BS EN ISO 676:2009 Spices and condiments. Botanical nomenclature
Sponsored link
sklademVydáno: 2009-09-30
BS EN ISO 676:2009 Spices and condiments. Botanical nomenclature

BS EN ISO 676:2009

Spices and condiments. Botanical nomenclature

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6820 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 1 hodinu
682.00 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 24 hodin
2046.00 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6820 Kč
Označení normy:BS EN ISO 676:2009
Počet stran:32
Vydáno:2009-09-30
ISBN:978 0 580 67018 3
Status:Standard
Popis

BS EN ISO 676:2009


This standard BS EN ISO 676:2009 Spices and condiments. Botanical nomenclature is classified in these ICS categories:
  • 01.040.67 Food technology (Vocabularies)
  • 67.220.10 Spices and condiments