Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>BS EN ISO 712-2:2024 Cereals and cereal products. Determination of moisture content Automatic drying oven method
Sponsored link
sklademVydáno: 2024-10-14
BS EN ISO 712-2:2024 Cereals and cereal products. Determination of moisture content Automatic drying oven method

BS EN ISO 712-2:2024

Cereals and cereal products. Determination of moisture content Automatic drying oven method

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4898 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 1 hodinu
489.80 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 24 hodin
1469.40 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4898 Kč
Označení normy:BS EN ISO 712-2:2024
Počet stran:16
Vydáno:2024-10-14
ISBN:978 0 539 24521 9
Status:Standard
Popis

BS EN ISO 712-2:2024


This standard BS EN ISO 712-2:2024 Cereals and cereal products. Determination of moisture content is classified in these ICS categories:
  • 67.060 Cereals, pulses and derived products
This document specifies an automatic method for the reference method (see ISO 712-1) for the determination of moisture content of cereals and cereal products using an automatic drying oven. This document is applicable to wheat, rice (paddy, husked and milled), barley, millet (Panicum miliaceum), rye, oats, triticale, sorghum in the form of grains, milled grains, semolina and flour. The method does not apply to maize and pulses. NOTE            For moisture content determination in maize, see ISO 6540, and for pulses, see ISO 24557.