Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>BS ISO 11053:2009 Vegetable fats and oils. Determination of cocoa butter equivalents in milk chocolate
Sponsored link
sklademVydáno: 2009-12-31
BS ISO 11053:2009 Vegetable fats and oils. Determination of cocoa butter equivalents in milk chocolate

BS ISO 11053:2009

Vegetable fats and oils. Determination of cocoa butter equivalents in milk chocolate

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6820 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 1 hodinu
682.00 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 24 hodin
2046.00 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6820 Kč
Označení normy:BS ISO 11053:2009
Počet stran:32
Vydáno:2009-12-31
ISBN:978 0 580 63235 8
Status:Standard
Popis

BS ISO 11053:2009


This standard BS ISO 11053:2009 Vegetable fats and oils. Determination of cocoa butter equivalents in milk chocolate is classified in these ICS categories:
  • 67.200.10 Animal and vegetable fats and oils
  • 67.190 Chocolate

This International Standard specifies a procedure for the detection and quantification of cocoa butter equivalents (CBEs) and milk fat (MF) in milk chocolate by triacylglycerol (TAG) profiling using high-resolution capillary gas-liquid chromatography (HR-GLC), and subsequent data evaluation by simple and partial least-squares regression analysis. CBE admixtures can be detected at a minimum level of 0,5 g CBE/100 g milk chocolate and quantified at a level of 5 % mass fraction CBE addition to milk chocolate with a predicted error of 0,7 g CBE/100 g milk chocolate.