Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.
Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.
Cena s DPH / bez DPH
ne, bez
Česká Republika Slovensko Germany Austria Belgium Bulgaria Croatia Cyprus Denmark Estonia Finland France Greece Hungary Ireland Italy Latvia Lithuania Luxembourg Malta Netherlands Poland Portugal Romania Slovenia Spain Sweden
Hlavní stránka >
BS ISO 11870:2009 Milk and milk products. Determination of fat content. General guidance on the use of butyrometric methods skladem Vydáno: 2009-10-31
BS ISO 11870:2009 Milk and milk products. Determination of fat content. General guidance on the use of butyrometric methods
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4898 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy na 1 hodinu
489.80 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy na 24 hodin
1469.40 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4898 Kč
Označení normy: BS ISO 11870:2009 Počet stran: 18 Vydáno: 2009-10-31 ISBN: 978 0 580 67128 9 Status: Standard
Popis
BS ISO 11870:2009 This standard BS ISO 11870:2009 Milk and milk products. Determination of fat content. General guidance on the use of butyrometric methods is classified in these ICS categories:
67.100.01 Milk and milk products in general 67.100.10 Milk and processed milk products
Technické normy a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko "Ano, souhlasím".
Zamítnout vše Ano, souhlasím Podrobné nastavení s vysvětlením zde
Soukromí