Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>BS ISO 19660:2018 Cream. Determination of fat content. Acido-butyrometric method
Sponsored link
sklademVydáno: 2018-02-16
BS ISO 19660:2018 Cream. Determination of fat content. Acido-butyrometric method

BS ISO 19660:2018

Cream. Determination of fat content. Acido-butyrometric method

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6820 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 1 hodinu
682.00 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 24 hodin
2046.00 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6820 Kč
Označení normy:BS ISO 19660:2018
Počet stran:24
Vydáno:2018-02-16
ISBN:978 0 580 89747 4
Status:Standard
Popis

BS ISO 19660:2018


This standard BS ISO 19660:2018 Cream. Determination of fat content. Acido-butyrometric method is classified in these ICS categories:
  • 67.100.99 Other milk products

This document specifies an acidobutyrometric method for determining the fat content of cream. The reference method remains the gravimetric method (by ammoniacal ether extraction) described in ISO 2450 | IDF 16.

This method is applicable to cream having a fat content between 20 % and 50 % inclusive:

  • intended for manufacturing butter;

  • sweet, unmatured and non-inoculated;

  • raw or having undergone a heat treatment;

  • non-homogenized;

  • with or without preservatives (2-bromo-2-nitropropane, 1,3 diol or bronopol).