Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>BS ISO 19662:2018 Milk. Determination of fat content. Acido-butyrometric (Gerber method)
Sponsored link
sklademVydáno: 2022-08-10
BS ISO 19662:2018 Milk. Determination of fat content. Acido-butyrometric (Gerber method)

BS ISO 19662:2018

Milk. Determination of fat content. Acido-butyrometric (Gerber method)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6820 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 1 hodinu
682.00 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 24 hodin
2046.00 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6820 Kč
Označení normy:BS ISO 19662:2018
Počet stran:24
Vydáno:2022-08-10
ISBN:978 0 539 23171 7
Status:Standard
Popis

BS ISO 19662:2018


This standard BS ISO 19662:2018 Milk. Determination of fat content. Acido-butyrometric (Gerber method) is classified in these ICS categories:
  • 67.100.01 Milk and milk products in general

This document specifies a method, the acido-butyrometric or “ Gerber”, for determining the fat content of milk. It is applicable to whole milk and partially skimmed milk.

It is also applicable to milk containing authorized preservatives (potassium dichromate, bronopol).

It does not apply to formalin milk, nor to milks that have undergone a homogenisation treatment.