Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>BS ISO 23776:2021 Meat and meat products. Determination of total phosphorous content
Sponsored link
sklademVydáno: 2021-08-02
BS ISO 23776:2021 Meat and meat products. Determination of total phosphorous content

BS ISO 23776:2021

Meat and meat products. Determination of total phosphorous content

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6820 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 1 hodinu
682.00 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 24 hodin
2046.00 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6820 Kč
Označení normy:BS ISO 23776:2021
Počet stran:28
Vydáno:2021-08-02
ISBN:978 0 539 05872 7
Status:Standard
Popis

BS ISO 23776:2021


This standard BS ISO 23776:2021 Meat and meat products. Determination of total phosphorous content is classified in these ICS categories:
  • 67.120.10 Meat and meat products

This document specifies three methods for the determination of the total phosphorous content of all kinds of meat and meat products, including poultry and livestock:

  • the inductively coupled plasma optical emission spectrometry (ICP-OES) method;

  • the spectrometric method;

  • the gravimetric method.

For the ICP-OES method, the limit of detection (LOD) is 1,0 mg/kg and the limit of quantification (LOQ) is 3,0 mg/kg if the mass of the test portion is 0,5 g and the constant volume is 50 ml.