Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>BS ISO 2386:2019 - TC Tracked Changes. Packed cork. Virgin cork, raw reproduction cork, burnt cork, boiled reproduction cork and raw cork waste. Determination of moisture content
Sponsored link
sklademVydáno: 2020-02-24
BS ISO 2386:2019 - TC Tracked Changes. Packed cork. Virgin cork, raw reproduction cork, burnt cork, boiled reproduction cork and raw cork waste. Determination of moisture content

BS ISO 2386:2019 - TC

Tracked Changes. Packed cork. Virgin cork, raw reproduction cork, burnt cork, boiled reproduction cork and raw cork waste. Determination of moisture content

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
5828 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
5828 Kč
Označení normy:BS ISO 2386:2019 - TC
Vydáno:2020-02-24
ISBN:978 0 539 08037 7
Status:Tracked Changes
Popis

BS ISO 2386:2019 - TC


This standard BS ISO 2386:2019 - TC Tracked Changes. Packed cork. Virgin cork, raw reproduction cork, burnt cork, boiled reproduction cork and raw cork waste. Determination of moisture content is classified in these ICS categories:
  • 79.100 Cork and cork products

This document specifies a method for determination of the moisture content of packed cork, either virgin cork, raw reproduction cork, burnt cork, boiled reproduction cork and raw cork waste.