Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>BS ISO 24115:2012 Green coffee. Procedure for calibration of moisture meters. Routine method
Sponsored link
sklademVydáno: 2012-06-30
BS ISO 24115:2012 Green coffee. Procedure for calibration of moisture meters. Routine method

BS ISO 24115:2012

Green coffee. Procedure for calibration of moisture meters. Routine method

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6820 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 1 hodinu
682.00 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 24 hodin
2046.00 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6820 Kč
Označení normy:BS ISO 24115:2012
Počet stran:26
Vydáno:2012-06-30
ISBN:978 0 580 66463 2
Status:Standard
Popis

BS ISO 24115:2012


This standard BS ISO 24115:2012 Green coffee. Procedure for calibration of moisture meters. Routine method is classified in these ICS categories:
  • 67.140.20 Coffee and coffee substitutes

This International Standard specifies a procedure for adjustment and subsequent calibration of moisture meters for green coffee beans with reference samples (RSs).

The RSs are green coffee beans of various moisture contents, determined by a standard method (ISO 6673).

NOTE This method of determining the loss in mass can be considered, by convention, as a method for determining the water content and can be used as such by agreement between the interested parties.

This International Standard is applicable to green coffee as beans.