Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>BS ISO 24220:2020 Pao cai (salted fermented vegetables). Specification and test methods
Sponsored link
sklademVydáno: 2021-01-08
BS ISO 24220:2020 Pao cai (salted fermented vegetables). Specification and test methods

BS ISO 24220:2020

Pao cai (salted fermented vegetables). Specification and test methods

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4154 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 1 hodinu
415.40 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 24 hodin
1246.20 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4154 Kč
Označení normy:BS ISO 24220:2020
Počet stran:14
Vydáno:2021-01-08
ISBN:978 0 539 06440 7
Status:Standard
Popis

BS ISO 24220:2020


This standard BS ISO 24220:2020 Pao cai (salted fermented vegetables). Specification and test methods is classified in these ICS categories:
  • 67.080.20 Vegetables and derived products

This document specifies the categories of pao cai (salted fermented vegetables) and its requirements, including sensory, physical and chemical, safety, labelling, transport and storage. It also describes the corresponding test methods.

This document does not apply to kimchi.