Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>BS ISO 3632-1:2011 Spices. Saffron (<i>Crocus sativus L.</i>) Specification
sklademVydáno: 2011-09-30
BS ISO 3632-1:2011 Spices. Saffron (<i>Crocus sativus L.</i>) Specification

BS ISO 3632-1:2011

Spices. Saffron (<i>Crocus sativus L.</i>) Specification

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4500 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 1 hodinu
450.00 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 24 hodin
1350.00 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4500 Kč
Označení normy:BS ISO 3632-1:2011
Počet stran:18
Vydáno:2011-09-30
ISBN:978 0 580 62784 2
Status:Standard
Popis

BS ISO 3632-1:2011


This standard BS ISO 3632-1:2011 Spices. Saffron (Crocus sativus L.) is classified in these ICS categories:
  • 67.220.10 Spices and condiments

This part of ISO 3632 establishes specifications for dried saffron obtained from the pistils of Crocus sativus L. flowers.

It applies to saffron in both of the following forms:

  1. filaments and cut filaments;

  2. powder.

NOTE The saffron plant is depicted in Figure 1, the saffron flower in Figures 2 and 3, the saffron pistil in Figure 4, and some examples of floral waste in Figure 5.