Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.
Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.
Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>
BS ISO 3632-2:2010 Spices. Saffron (Crocus sativus L.) Test methods sklademVydáno: 2010-10-31
BS ISO 3632-2:2010
Spices. Saffron (Crocus sativus L.) Test methods
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
8990 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normyna 1 hodinu
899.00 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normyna 24 hodin
2697.00 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
8990 Kč
Označení normy: | BS ISO 3632-2:2010 |
Počet stran: | 46 |
Vydáno: | 2010-10-31 |
ISBN: | 978 0 580 62785 9 |
Status: | Standard |
Popis
BS ISO 3632-2:2010
This standard BS ISO 3632-2:2010 Spices. Saffron (Crocus sativus L.) is classified in these ICS categories:
- 67.220.10 Spices and condiments
This part of ISO 3632 specifies test methods for dried saffron obtained from the Crocus sativus L. flower.
It is applicable to saffron:
filaments and cut filaments;
powder.