Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>BS ISO 3632-2:2010 Spices. Saffron (Crocus sativus L.) Test methods
Sponsored link
sklademVydáno: 2010-10-31
BS ISO 3632-2:2010 Spices. Saffron (Crocus sativus L.) Test methods

BS ISO 3632-2:2010

Spices. Saffron (Crocus sativus L.) Test methods

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
8990 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 1 hodinu
899.00 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 24 hodin
2697.00 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
8990 Kč
Označení normy:BS ISO 3632-2:2010
Počet stran:46
Vydáno:2010-10-31
ISBN:978 0 580 62785 9
Status:Standard
Popis

BS ISO 3632-2:2010


This standard BS ISO 3632-2:2010 Spices. Saffron (Crocus sativus L.) is classified in these ICS categories:
  • 67.220.10 Spices and condiments

This part of ISO 3632 specifies test methods for dried saffron obtained from the Crocus sativus L. flower.

It is applicable to saffron:

  1. filaments and cut filaments;

  2. powder.