Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>BS ISO 3720:2011 Black tea. Definition and basic requirements
Sponsored link
sklademVydáno: 2011-05-31
BS ISO 3720:2011 Black tea. Definition and basic requirements

BS ISO 3720:2011

Black tea. Definition and basic requirements

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4154 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 1 hodinu
415.40 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 24 hodin
1246.20 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4154 Kč
Označení normy:BS ISO 3720:2011
Počet stran:12
Vydáno:2011-05-31
ISBN:978 0 580 66544 8
Status:Standard
Popis

BS ISO 3720:2011


This standard BS ISO 3720:2011 Black tea. Definition and basic requirements is classified in these ICS categories:
  • 67.140.10 Tea

This International Standard specifies the parts of a named plant that are suitable for making black tea for consumption as a beverage and the chemical requirements for black tea that are used to indicate that tea from that source has been produced in accordance with good production practice.

This International Standard also specifies the packing and marking requirements for black tea in containers.

This International Standard is not applicable to scented or decaffeinated black tea.