Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>BS ISO 3972:2011 Sensory analysis. Methodology. Method of investigating sensitivity of taste
sklademVydáno: 2013-01-31
BS ISO 3972:2011 Sensory analysis. Methodology. Method of investigating sensitivity of taste

BS ISO 3972:2011

Sensory analysis. Methodology. Method of investigating sensitivity of taste

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4500 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 1 hodinu
450.00 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 24 hodin
1350.00 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4500 Kč
Označení normy:BS ISO 3972:2011
Počet stran:20
Vydáno:2013-01-31
ISBN:978 0 580 80436 6
Status:Standard
Popis

BS ISO 3972:2011


This standard BS ISO 3972:2011 Sensory analysis. Methodology. Method of investigating sensitivity of taste is classified in these ICS categories:
  • 67.240 Sensory analysis