Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>BS ISO 5496:2006+A1:2018 Sensory analysis. Methodology. Initiation and training of assessors in the detection and recognition of odours
Sponsored link
sklademVydáno: 2018-05-30
BS ISO 5496:2006+A1:2018 Sensory analysis. Methodology. Initiation and training of assessors in the detection and recognition of odours

BS ISO 5496:2006+A1:2018

Sensory analysis. Methodology. Initiation and training of assessors in the detection and recognition of odours

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6820 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 1 hodinu
682.00 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 24 hodin
2046.00 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6820 Kč
Označení normy:BS ISO 5496:2006+A1:2018
Počet stran:26
Vydáno:2018-05-30
ISBN:978 0 580 98277 4
Status:Standard
Popis

BS ISO 5496:2006+A1:2018


This standard BS ISO 5496:2006+A1:2018 Sensory analysis. Methodology. Initiation and training of assessors in the detection and recognition of odours is classified in these ICS categories:
  • 67.240 Sensory analysis
  • 03.100.30 Management of human resources

This International Standard describes several types of method for determining the aptitude of assessors and for training assessors to identify and describe odoriferous products.

The methods described in this International Standard are suitable for use by the agri-foodstuffs industries employing olfactory analysis (e.g. perfumery, cosmetics and aromatics).