Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>BS ISO 6666:2011 Coffee sampling. Triers for green coffee or raw coffee and parchment coffee
Sponsored link
sklademVydáno: 2011-12-31
BS ISO 6666:2011 Coffee sampling. Triers for green coffee or raw coffee and parchment coffee

BS ISO 6666:2011

Coffee sampling. Triers for green coffee or raw coffee and parchment coffee

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4154 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 1 hodinu
415.40 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 24 hodin
1246.20 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4154 Kč
Označení normy:BS ISO 6666:2011
Počet stran:12
Vydáno:2011-12-31
ISBN:978 0 580 66464 9
Status:Standard
Popis

BS ISO 6666:2011


This standard BS ISO 6666:2011 Coffee sampling. Triers for green coffee or raw coffee and parchment coffee is classified in these ICS categories:
  • 67.260 Plants and equipment for the food industry
  • 67.140.20 Coffee and coffee substitutes

This International Standard specifies the characteristics of triers for green coffee or raw coffee and for parchment coffee (coffee in parchment) suitable for taking samples through the sides of closed bags and which is particularly suitable for sampling based on ISO 4072[1].

This International Standard is applicable to triers neither for sampling from bulk container liners nor from "big bags" [e.g. bags designated "1 MT" or "1 Mt" (metric tonne)].