Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>BS ISO 7304-1:2016 Durum wheat semolina and alimentary pasta. Estimation of cooking quality of alimentary pasta by sensory analysis Reference method
Sponsored link
sklademVydáno: 2016-03-31
BS ISO 7304-1:2016 Durum wheat semolina and alimentary pasta. Estimation of cooking quality of alimentary pasta by sensory analysis Reference method

BS ISO 7304-1:2016

Durum wheat semolina and alimentary pasta. Estimation of cooking quality of alimentary pasta by sensory analysis Reference method

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4650 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 1 hodinu
465.00 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 24 hodin
1395.00 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4650 Kč
Označení normy:BS ISO 7304-1:2016
Počet stran:18
Vydáno:2016-03-31
ISBN:978 0 580 83997 9
Status:Standard
Popis

BS ISO 7304-1:2016


This standard BS ISO 7304-1:2016 Durum wheat semolina and alimentary pasta. Estimation of cooking quality of alimentary pasta by sensory analysis is classified in these ICS categories:
  • 67.060 Cereals, pulses and derived products