Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>BS ISO 7305:2019 Milled cereal products. Determination of fat acidity
Sponsored link
sklademVydáno: 2019-03-15
BS ISO 7305:2019 Milled cereal products. Determination of fat acidity

BS ISO 7305:2019

Milled cereal products. Determination of fat acidity

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4898 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 1 hodinu
489.80 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 24 hodin
1469.40 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4898 Kč
Označení normy:BS ISO 7305:2019
Počet stran:18
Vydáno:2019-03-15
ISBN:978 0 580 92743 0
Status:Standard
Popis

BS ISO 7305:2019


This standard BS ISO 7305:2019 Milled cereal products. Determination of fat acidity is classified in these ICS categories:
  • 67.060 Cereals, pulses and derived products

This document specifies a method for the determination of the fat acidity of milled cereal products. It is applicable to flours and semolinas obtained from wheat and durum wheat, and to pasta.

NOTE This document appears to be applicable also to grains, flours and semolinas obtained from maize, and rye flour and oat flakes, but a further interlaboratory test is necessary before confirming this extension of the field of application.