Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>BS ISO 9232:2003+A1:2023 Yogurt. Identification of characteristic microorganisms (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Streptococcus thermophilus)
Sponsored link
sklademVydáno: 2023-09-29
BS ISO 9232:2003+A1:2023 Yogurt. Identification of characteristic microorganisms (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Streptococcus thermophilus)

BS ISO 9232:2003+A1:2023

Yogurt. Identification of characteristic microorganisms (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Streptococcus thermophilus)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6448 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 1 hodinu
644.80 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 24 hodin
1934.40 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6448 Kč
Označení normy:BS ISO 9232:2003+A1:2023
Počet stran:30
Vydáno:2023-09-29
ISBN:978 0 539 22437 5
Status:Standard
Popis

BS ISO 9232:2003+A1:2023


This standard BS ISO 9232:2003+A1:2023 Yogurt. Identification of characteristic microorganisms (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Streptococcus thermophilus) is classified in these ICS categories:
  • 07.100.30 Food microbiology
  • 67.100.99 Other milk products